Převzato z FT: za bezplatnou registraci získáte bonus 500 mil do MM https://mediencenter-milesandmore.telekom-dienste.de/ .

Miles and More

Založil ve fóru Frequent flyer programy

mxp napsal(a):

Akorát je potřeba mít nějakého přeposílatele s německou adresou.

napr. https://znemecka.eu/

Podobnych sluzeb je vice, i pro jine zeme. Obcas pouzivam https://www.nakupy-polsko.cz/, kdyz to neumi Polak poslat naprimo

0 Citovat

@mpx: super nápad. Má někdo nějaké další, za co rozumně utratit pár tisíc mil? A taky by mě zajímal postup, jak koupit to víno za míle a ne za eura...

0 Citovat

Tos mi asi špatně rozumněl. Já za víno míle neutrácím nýbrž získávám. ;)

0 Citovat

A tak to potom jo.

0 Citovat

Superweb: samozřejmě dává smysl, pokud jich sbírám kolem 20tis za rok na služebáku :D 

0 Citovat

Barney Flyer napsal(a):

Ano, nelze na německý účet sbírat body v ČR. Ne, budeš muset udělat 10 v prosinci, 10 v lednu a 10 v únoru. Zpětně by to mělo jít takhle klidně do toho června.

Zkusím, díky 

0 Citovat

Uptrip nabizi az 2 karty zdarma.
Avizo prislo emailem.

2 Citovat

Austrian Airlines (+ OeBB):

PMI-VIE-LZS za 1748 mil + 15,35€

(Travel hint: vlakova jizdenka Wien Flughafen - Linz Hbf lze vyuzit jen pro usek Wien Flughafen - Wien Hbf a pak pokracovat levnejsim vlakem nebo busem do Ceska)

3 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

Austrian Airlines (+OeBB):

PMI-VIE-LZS za 1748 mil + 15,35€

Ta Mallorca nevypadá zle. Kde se to dá booknout? A jaký termín prosím? Díky!

0 Citovat

Na webu https://www.miles-and-more.com

Terminy jsou skoro kazdy den s odlety z PMI ve 12:35 nebo v 18:15.

1 Citovat

Během ledna 2026 lze převést punkty payback na míle s 25% bonusem

1 Citovat

2v1: Z pobaltskeho Vilniusu do tyrolskeho Innsbrucku mezi alpskymi velikany

VNO-VIE-IOB za 1662 mil + 17,08€ 

Travel hints: 
- vlakova jizdenka Wien Flughafen - Innsbruck Hbf lze vyuzit jen pro usek Wien Flughafen - Wien Hbf a pak pokracovat levnejsim vlakem nebo busem do Ceska
- vlakova jizdenka Wien Flughafen - Innsbruck Hbf lze vyuzit pro vystup i kdekoliv na trase (napriklad Linz, Salzburg, Kufstein a dalsich zastavkach)

1 Citovat

Barney Flyer napsal(a):

Určitě to půjde. Max 10 za měsíc a jde to tuším 1,5 roku zpět.

tak jsem to zkusil a zatím nic. Dal jsem 4. ledna review na max počet 10 a ještě nic nepřišlo. Předtím to chodilo cca za 3 dny. 

0 Citovat

U mě to samé, žádné míle se nepřipsaly...

0 Citovat

Myslím, že podmínka byla zadat to "včas" - tím se myslelo do 31/12. Pak samozřejmě tahle podmínka kolidovala s tím, že by byl nesmysl, aby to připisovali až do června nebo že by umožnili případně místo max. 10 vložených za prosinec třeba 60 (jakoby za leden-červen) - o obojím pochybuji. Spíš si myslím, že to brali jako rezervu - čekali na listopad a prosinec nápor a tak si prostě udělali alibi, že ty zadané za listopad a prosinec vyhodnotí do konce června. Nečekám, že by za review zadané od ledna ještě něco připsali. 

1 Citovat

Lufthansa (+ bus): 

CLJ - MUC - NUE za 1398 mil + 23,70€
CLJ - MUC - INN za 1748 mil + 23,70€

1 Citovat

2v1: Z kretskeho Heraklionu do Vidne (a domu nebo do vychodnich Alp)

HER-VIE-KGV za 2798 mil + 12,80€ 

Vlakova cast muze poslouzit pro dopravu na Wien Hbf i dale pres Semmering do Grazu nebo Klagenfurtu na dalsi vylet.

0 Citovat

Austrian Airlines operated by Air Baltic (+ OeBB):

RMO-VIE-KGV za 1312 mil + 16,00€  

1 Citovat

Ahoj, neřešil jste někdo jestli jde získat qualifying points za zrušeny let a "rebook" na DB? A případně za rebook na KLM? 🤣

Měl jsem PRG - FRA - AMS, kde FRA - AMS zrušení a jel jsem vlakem a pak AMS - ZRH - PRG, komplet zrušení a prebookovali na přímo s KLM

0 Citovat

Lufthansa (+ bus): 
HEL - MUC - INN ... 2275 mil + 25,98€

Lufthansa (+ DB):  
HEL - FRA - XIR ... 2625 mil + 30,98€

1 Citovat

A komu chybí míle a nevadí mu oželet 99 centů, objedná si za 1500 mil předplatné Audible.

8 Citovat

díky za tip, vyzkouším

0 Citovat

cali napsal(a):

A komu chybí míle a nevadí mu oželet 99 centů, objedná si za 1500 mil předplatné Audible.

Ahoj. Propíše se to přes ten proklik z webu nějak automaticky, nebo kde zapíšu své členské číslo MM?

0 Citovat

cali napsal(a):

Ahoj. Propíše se to přes ten proklik z webu nějak automaticky, nebo kde zapíšu své členské číslo MM?

0 Citovat

Barney Flyer napsal(a):

[citace="cali "]

[/citace] Může prosím někdo poslat link? Na stránkách ani app nevidím. Díky moc.  

0